Start opknappen kruisingen vanaf 5 september

Parkeren-Industrieweg

Vanaf 5-9 start opknappen kruisingen

Zoals aangekondigd starten er komende maandag 5 september werkzaamheden. Dit werk wordt in opdracht van de gemeente uitgevoerd door het bedrijf Daallin.
De kruising Oudelandselaan / Industrieweg is zoals het er naar uitziet de gehele week afgesloten.
Alternatief is de Oudelandselaan richting Westen > rotonde Links > rotonde rechts (richting Sligro), vóór de Sligro rechts naar de Rodenrijseweg. Op Rodenrijseweg links. Andere alternatief is Oudelandselaan richting Oosten > rotonde rechts (klapwijkseweg) > rotonde rechts (Rodenrijseweg) . na tunneltje rechts. Dit is niet toegankelijk voor vrachtverkeer. Alternatief voor vrachtverkeer is via Landscheiding.

Een overzicht van de aan te pakken kruisingen, vindt u hier.

Werkzaamheden Dunea

Dunea start eveneens maandag 5 september volgens bovenstaande gebiedskaart. Dit werk wordt uitgevoerd door Visser & Smit Hanab. De werkzaamheden voor de aanleg van de noodleiding starten bij Industrieweg 90 en gaan vervolgens in de aangegeven week richting nr 124. Dit gaat via het voetgangersdeel, de doorgang op de straat wordt niet belemmerd. Wel zal er overlast zijn op het moment dat men precies voor uw deur aan het werk is. Volgens Dunea wordt er als volgt gewerkt:

“Tijdens de aanleg van de noodleiding zetten we +/- 50 m1 aan werkplek af. De bedrijven die wij passeren zullen wij van te voren waarschuwen en eventueel kunnen we een nood voorziening plaatsen om toch de inrit beschikbaar te houden. De afzetting zal per dag verplaatst worden voor de dag productie”.

U ziet in de planning dat er diverse malen voor uw deur gewerkt wordt. Eerst de noodleiding, vervolgens later de overschakeling naar de noodleiding, het aanleggen van de nieuwe leiding en als laatste het verwijderen van de oude- en de noodleiding. We proberen in heel nauw overleg met Dunea u zo goed mogelijk te infomeren. Met name ook de overschakeling van het water zal een onderbreking van de watertoevoer naar uw pand veroorzaken, ook hier zal Dunea zo nauwkeurig mogelijk over informeren.

Detailinformatie over waar de noodleiding zich bevindt, vindt u hier.

Planning

De exacte planning van de werkzaamheden ziet er als volgt uit:

Planning